Om MNB

OM MNB


MNB har funnits sedan 2002 med olika aktiviteter började som ett bevakningsföretag och övergick till sedemera transport och serviceföretag, MNB har utfört snöröjning med traktor åt kunder som behöver hjälp, vi importerade led arbetsbelysning när det kom ut på marknaden och var garanterat bland dom första, Vi hade tidigare chafförer uthyrda till div transportföretag, men numera har vi egna fordon för egna transporter.


Vi har under 2020 utbildat oss inom ADR (Farligt gods/avfall) som lärare/Säkerhetsrådgivare, Vi kan åta oss att utbilda eran personal, vi kan äver hjälpa er med frågor/rutiner angående ADR´s regelverk


MNB´s huvudmålsättning:

är att hjälpa våra kunder med kostnadseffektiv och vara en pålitlig partner med personlig service och alltid ställa kunden i centrum. Vi ska ha roligt på jobbet tillsammans med våra kunder och partners Vi ska tillsammans vara öppna för lösningar och inte problem, och som en elfirma har på sina bilar ARBETSDAG är en GLÄDJEDAG.

MNB`s målsättningen tillsammans med samarbetspartners att alltid ha kunden i centrum och alltid vara mån om kvallitet istället för kvantitet. Sakta men säkert växa med ett starkt kapital i ryggen, och gott humör, tillsammans med nya och gamla kunder, tillsammans bygga ett stort nätverk där vi tillsammans kan öka tryggheten runt vårat sammarbete. Vi ska inte vara främmande för framtiden utan vi skall lägga framtiden för våra fötter, ta tillvara på erfarenheter, våga pröva nya saker, vidareutveckla vårat tänkandet inom branschen, tillsammans med vår kunder jobba hårt för en tryggare miljö runt oss och våra kunder.


MNB har en flerårig erfarenhet och bred kompetens tillsammans med våran personal och våra partners!

Försäkringar.


MNB har alla ansvars/fordons försäkringar hos IF försäkringar.

MNB´s bilder